ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ TEXTILE PRINTS

Τώρα μπορούμε να φτιάξουμε ό,τι δεν υπάρχει ελπίδα να αγοράσουμε! Πώς; Με τη σωστή καθοδήγηση και τα πιο απλά υλικά!

Ωραία τα μαγαζάκια στο ιστορικό κέντρο με όλα τα χαριτωμένα υφάσματα, αλλά σπανίως βρίσκουμε σε αυτά ό,τι θέλουμε. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας κάτι άλλο, κάτι που δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για το φλέγον project, κάτι με συγκεκριμένο φόντο και συγκεκριμένο σχέδιο, κάτι, που αν ήμασταν στο ελάχιστο ρεαλιστές, θα μας έκανε να κάτσουμε σπίτι μας αντί να τρέχουμε στα μαγαζιά με την ελπίδα να το βρούμε.

Στο σεμινάριο “Χειροποίητα Textile Prints” δημιουργούμε πρωτότυπα σχέδια με υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι μας! Κατασκευάζουμε τις δικές μας σφραγίδες με δικά μας σχέδια ή σχέδια που θα μας δοθούν στο μάθημα.

Ποιός θα ήταν καταλληλότερος να εισηγηθεί αυτό το workshop από μια έμπειρη γραφίστρια με πάθος για τις χειροτεχνίες; Κανείς φυσικά!

Οι εφαρμογές είναι αμέτρητες! Όσοι ξέρουν να ράβουν, θα μπορέσουν να φτιάξουν ρούχα με τα δικά τους prints, ενώ όσοι ουδεμία επαφή έχουν με τη βελόνα, θα μπορέσουν να μεταφέρουν τις στάμπες τους σε μαξιλάρια, τσάντες και έτοιμα ρούχα!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ