ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

Μην πετάξεις τίποτα, φέρ' τα όλα εδώ!

Έλα  στο ΤΗΕΙΑ Lab και φέρε μαζί σου όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που δεν έχουν ακριβώς…την πρώτη θέση στην καρδιά σου για να ανανεώσουμε αυτή τη φορά τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα!

Δε σου κάνει ή δεν είναι της μόδας. Το χρώμα ξεθώριασε και το μάλλινο μπήκε στο πλύσιμο. Η τσάντα της παραλίας γέμισε ασφυκτικά και τρύπησε. Το τζιν του αγαπημένου σκίστηκε, αλλά δε θέλουμε να το αποχωριστούμε (το φόραγε στο πρώτο ραντεβού άλλωστε). Άνοιξε ο μαρκαδόρος στην τσέπη του πουκαμίσου και το περσινό μας φόρεμα μας φαίνεται κοντό. Το ντεκολτέ της μπλούζας σαν να βάθυνε ξαφνικά και το λεοπάρ κολλάν δε βρίσκει θέση πουθενά.

ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΦΕΡ’ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!

Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τη μηχανή, να συνθέτουμε ποιότητες και υφές, να ταιριάζουμε ρίγες με λουλούδια, να ξηλώνουμε τα κομμάτια που δε θέλουμε, να αλλάζουμε γιακάδες και να βάζουμε κουμπάκια. Τα μανίκια καμπάνα θα γίνουν μπομπέ και το εφηβικό μας στρατιωτικό jacket θα μετατραπεί στο προσωπικό μας shopping bag. Η παλιά φανέλα εύκολα γίνεται φόρεμα και η ομπρέλα της παραλίας φούστα! Αυτά κι άλλα πολλά που ποτέ δε φανταστήκατε, στο Εργαστήριο Δημιουργικής Μεταποίησης του ΤΗΕΙΑ Lab!

Προτείνεται ιδιαιτέρως σε άτομα με περιορισμένο χρόνο που θέλουν να αποκτήσουν εξοικίωση με τη ραπτική μηχανή, ώστε να μπορούν να μεταποιούν ρούχα τους ή να κατασκευάζουν αξεσουάρ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ