ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣO

Μήπως γνωρίζατε ότι οι περισσότεροι άντρες, ραπτικά μιλώντας, είναι “αριστεροί”;

Εσείς ξέρατε ότι όταν παίρνουμε την περιφέρεια του καρπού προκειμένου να ράψουμε ένα αντρικό πουκάμισο, χρειάζεται να συμπεριλάβουμε  στις μετρήσεις τον προστιθέμενο όγκο του ρολογιού;

Μήπως ήρθε η ώρα να εντρυφήσετε στα μυστικά του ανδρικού ενδύματος και να ανακαλύψετε μια άλλη πτυχή της ραπτικής;

Ξεκινώντας από το μηδέν, μαθαίνουμε τη γεωμετρία του πατρόν και τις ραπτικές ιδιαιτερότητες που έχει το απόλυτο basic της ανδρικής ένδυσης: το πουκάμισο.

Όπως όλα τα σεμινάρια στο THEIA Lab, έτσι και το συγκεκριμένο, είναι δομημένο στη λογική ότι δε χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει το παραμικρό γύρω από το πατρόν ή τη ραπτική για να ξεκινήσει να μαθαίνει. Θα τα μάθουμε όλα βήμα-βήμα, από το πώς παίρνουμε τα μέτρα μας μέχρι το πώς κάνουμε το στρίφωμα.

Ακόμα και αν δεν έχετε ξαναδει ποτέ ραπτομηχανή από κοντά, ή αν δεν έχετε ακουμπήσει ποτέ χαρτί πατρόν, σε 8 εβδομάδες, θα έχετε φτιάξει δύο πουκάμισα ή ένα πουκάμισο και μια μπλούζα.

Όχι βασιζόμενοι σε κάποια τυποποιημένη μέθοδο αντιγραφής πατρόν με έτοιμα “βιομηχανικά νούμερα”. Αυτό σημαίνει ότι θα κατανοήσετε τη “λογική” πίσω από την κατασκευή, ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε φεύγοντας από εδώ και άλλα κομμάτια της αρεσκείας σας.

Δύο εξειδικευμένοι καθηγητές είναι έτοιμοι να σας μυήσουν στο μαγικό κόσμο του Πατρόν και της Ραπτικής που περικλείει η κατασκευή ενός ανδρικού πουκαμίσου, σε 8 τρίωρα εργαστήρια.

Ο επόμενος κύκλος θα διαρκέσει από την Τετάρτη 7 Απριλίου ως την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2016. Οι ώρες διεξαγωγής θα είναι 14:30-17:30.

  

Εκπτώσεις στα δίδακτρα: 

α) 15% στο δεύτερο σεμινάριο της επιλογής σας

β) 10% με την επίδειξη κάρτας του ΟΑΕΔ

LET'S MEET!

Εισηγητής:

Διάρκεια: 8 εβδομάδες, 24 ώρες

Κόστος: 290€

Κόστος Εγγραφής: -

Έναρξη Μαθημάτων: 7 Απριλίου 2016

Έναρξη Επόμενου Κύκλου:

Info: 210 3600 449, Θερμοπυλών 59 & Παραμυθίας 2, Κεραμεικός (Τρίτη-Παρασκευή 11.00-19.00, Σάββατο 11.00-17.30, Δευτέρα κλειστά).

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ