01largell.jpg
01largel.jpg
01largel (1).jpg
00largel.jpg
00large.jpg

Κατασκευή Κορσέ

H THEIA ανοίγει το σεντούκι με τα μυστικά του κορσέ!

Ποιά δεν πόθησε μια μέση αδύνατη ή, ακόμα και, "μια μέση δαχτυλίδι"; Ποιός είδε και δε λάτρεψε έναν κορμό στητό κι ένα ντεκολτέ στο ύψος που αρμόζει; Πόσοι δε θέλησαν να σμιλέψουν το κορμί τους τραβώντας σατέν κορδέλες και να αφήσουν να τους περιτυλίξει η σαγηνευτική γοητεία ενός κομματιού που συνεχίζει να νικάει την ιστορία;

Η ΤΗΕΙΑ ανοίγει για πρώτη φορά το σεντούκι με τα μυστικά του κορσέ, για να μοιραστεί μαζί σας τις γνώσεις για την κοπή και τη ραφή του!

Το brand ΤΗΕΙΑ φημίζεται για τους κορσέδες του. Οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε αυτή τη στιγμή οτιδήποτε στο site μας, το γνωρίζετε ήδη. Το έχετε ακούσει στο ραδιόφωνο, το έχετε διαβάσει σε άρθρα, έχετε δει φωτογραφίσεις σε μεγάλα περιοδικά, έχετε δει περσόνες των media να το διαδίδουν την ώρα που φορούν έναν κορσέ ΤΗΕΙΑ ή, ακόμα καλύτερα, είχατε οι ίδιοι την ευκαιρία να γλιστρίσετε μέσα σε μια από αυτές τις μοναδικές δημιουργίες και να δοξάσετε το σώμα σας μπροστά στον καθρέφτη, να ταξιδέψετε αμέσως σ'έναν κόσμο ονειρικό και να κλείσετε το μάτι στον εαυτό σας!

Όποια κι αν ήταν η μέχρι τώρα εμπειρία σας, ήρθε η στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον κορσέ από ποτέ. Γιατί στο ΤΗΕΙA Lab θα διδαχθεί για πρώτη φορά η κατασκευή του κορσέ. Θα σας δείξουμε πώς το πατρόν μπορεί να μην ακολουθεί το σώμα, αλλά να είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ασκεί γλυπτική σε αυτό. Θα δούμε μαζί ποιά είναι τα υλικά που κάνουν δυνατή την υλοποίησή του και τις διαφορές μεταξύ τους. Θα μάθουμε πώς ράβεται ένας κορσές ώστε να έχει ανθεκτικότητα, παραμένοντας εκλεπτυσμένος. Και όλα αυτά, φυσικά, στην πράξη.

Οι γνώσεις που θα αποκτήσετε δεν είναι χρήσιμες μόνο στην κατασκευή κορσέ αυτή καθεαυτή, αλλά και στη δημιουργία βραδινών και strapless φορεμάτων, καθώς και νυφικών.

Η Θεοδώρα, ιδρύτρια της ΤΗΕΙΑ και του ΤΗΕΙΑ Lab θα μας κάνει την εισαγωγή στο σεμινάριο, ενώ θα βρίσκεται κοντά μας και στο στάδιο της επιλογής και εφαρμογής των πιθανών διακοσμήσεων. Ο Ντένης και η Μέλπω, οι άλλοι δύο άνθρωποι πίσω από τη ΤΗΕΙΑ θα βρίσκονται εκεί σε όλα τα στάδια της μύησης! Εκμεταλλευτείτε το!

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 20 ώρες (χωρίζεται σε πέντε τετράωρα εργαστήρια) και προαπαιτεί γνώσεις τόσο κοπής όσο και ραφής. Ιδανικά θα πρέπει να είστε απόφοιτος σχετικής σχολής ή να έχετε εργασιακή εμπειρία. Αν είστε ή έχετε υπάρξει μαθητής του THEIA Lab, συστήνουμε να έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον και το τρίτο επίπεδο του σεμιναρίου "Πατρόν-Ραπτική". Ο σκοπός είναι να ολοκληρώσετε έναν μονοκόμματο κορσέ, οπότε σας θέλουμε δυνατούς και, κυρίως, αποφασισμένους!

LET'S MEET!

Εισηγητής: ΤΗΕΙΑ team

Διάρκεια: 20 ώρες (5 εβδομαδιαίες συναντήσεις των 4 ωρών)

Κόστος:

Κόστος Εγγραφής: -

Έναρξη Μαθημάτων: 18 Μαΐου 2016

Έναρξη Επόμενου Κύκλου: Φθινόπωρο 2016

Info: 210 3600 449, Θερμοπυλών 59

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ