ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΟΝ-ΡΑΠΤΙΚΗ

Μαθαίνουμε τις βασικές αρχές του Πατρόν και της Ραπτικής στο Πι και Ρο!

Θέλετε να μάθετε να κόβετε και να ράβετε, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας; Ή μήπως οι αποστάσεις δε σας το επιτρέπουν; Τώρα, μπορείτε! Στο Εντατικό Σεμινάριο Πατρόν-Ραπτικής του THEIA Lab.

Το Εντατικό Σεμινάριο Πατρόν-Ραπτικής δημιουργήθηκε για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Πατρόν-Ραπτικής λόγω απόστασης ή λόγω περιορισμένου χρόνου.

Για παράδειγμα, μπορεί να εργάζεστε καθημερινά ως τις 20:00, αλλά να μπορείτε να πάρετε δύο εβδομάδες άδεια. Ή μπορεί να βρίσκεστε στην επαρχία με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να παρακολουθείτε κάποιο τμήμα σε εβδομαδιαία βάση, αλλά να έχετε την προθυμία να παραμείνετε στην Αθήνα για δύο συνεχόμενες εβδομάδες. Ή να ετοιμάζεστε να φύγετε για εξωτερικό και να θέλετε να έχετε κάνει ένα crash course before you go. Ή να είστε έτοιμος να φύγετε για σπουδές μόδας και να θέλετε να έχετε κάνει μια εισαγωγή πριν σας βρει το τσουνάμι των γνώσεων...

Όποιος κι αν είναι ο δικός σας λόγος, εμείς θα είμαστε εδώ, συνεχόμενα για μια εβδομάδα, έξι ώρες τη μέρα (11:00-14:00 & 15:00-18:00), για να καλύψουμε μαζί την ύλη του πρώτου και του δεύτερου επιπέδου αντίστοιχα!

Μαθαίνουμε γεωμετρικό πατρόν, το οποίο σημαίνει ότι δε διδάσκουμε κάποια τυποποιημένη μέθοδο Prêt-à-Porter πατρόν (που αναφέρεται σε συγκεκριμένα “βιομηχανικά” νούμερα, όπως το 40-42-44), ούτε σας τα δίνουμε έτοιμα, αλλά μαθαίνουμε τη γεωμετρία του πατρόν, ώστε φεύγοντας από εδώ να έχετε κατανοήσει πώς μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε δικά σας σχέδια, να έχετε, δηλαδή, μπει στη λογική της κατασκευής.

Ό,τι καλύπτουμε σαν ύλη στο Πατρόν, καλύπτεται και στη ραπτική. Ξεκινάμε από τα βασικά, βλέποντας πώς λειτουργεί μια οικιακή ραπτομηχανή (πάνω σε μηχανές τελευταίας τεχνολογίας) και, φυσικά, σας βοηθάμε να δουλέψετε και πάνω σε κάποια μηχανή που μπορεί ήδη να διαθέτετε.

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Εαρινό Εντατικό level 1: Δευτέρα 28-Πέμπτη 31 Μαρτίου & Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Θερινό Εντατικό level 1: Τρίτη 21-Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Θερινό Εντατικό level 2: Τρίτη 21-Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

 

LET'S MEET!

Εισηγητής:

Διάρκεια: 30 ώρες (5 ημέρες, 6 ώρες την ημέρα)

Κόστος:

Κόστος Εγγραφής: -

Έναρξη Μαθημάτων: 21 Ιουνίου (levels 1+2)

Έναρξη Επόμενου Κύκλου: δεν εχει ανακοινωθεί

Info: 210 3600 449, Θερμοπυλών 59

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ